Известие

Collapse
No announcement yet.

Добър диагностик...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еи вирус не говори глупости батка! зна4и положението на клапана за празен ход се определя от няколко важни параметъра а единия е то4но позицията на дебитомерната клапа про4ети малко за мотроник 4.1 и ще разбереш 4е съм прав

Comment

дебитомер

Е добре,де,ама тука при всеки проблем все дебитомер-на човек косата може да му се изправи,като разбере цената.Дебитомера толкова често да дефектира само тук във форума може да прочетеш,а в действителност не е така-най-често такива проблеми създава лош кантокт на някой куплунг или Л-сонда
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

а бре ламбда сондата на тоя мотор е наи малкия проблем зна4и то4но дебитомера е наи 4естия проблем за пълната загуба на празен ход
        аз ти го казвам тъи като имам 2-3 т.с. около мен и вси4ки са имали проблеми с празен ход

Comment

дебитомер

ейй,наглава с теб не може да се излезе-Иво от Кочериново ги отваря и ги прави ,ама сега с дограма се занимава и не знам дали ще се навие евентуално да ремонтира дебитомер
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

е ти да не си помисли 4е аз съм си купил нови я и аз ги отварям съветвам ги на ушенце и така

Comment

дебитомер

е то така,де-с поялник под ръка е най-добре
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

да направим един цех за изработка на дебитомери и а ако пък измислите как даси правим ландасондасами сте супер 6те има доста пари

Comment

Значи оказа се ламбда-сондата!Сменихме я (180 лева :wazuup: ) и сега всичко е О.К. Благодаря на всички
                  Lancia Phedra 2,2HDI Alfa Romeo 164 2,5TD

Comment

Working...
                  X